Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://kaukovalta.suntuubi.com

28.02.2013 14:48
Löyyykö tallistasi hevonen, josta haluaisit päästä eroon? Haluatko myydä hevosesi, mutta haluat varmistaa sille pysyvän kodin? Onko sinulla tai ystävälläsi talli, joka on lopettanut tai lopettaa lähiaikoina? Onko tallillasi kuolleita hevosia, joille haluaisit muistosivut, mutta levytila ei riitä tai se olisi yksinkertaisesti mahdottomuus? Etkö löydä hevosillesi mukavia vanhempia netistä tai muiden ihmisten sivut ovat turhan hienoja etkä uskalla edes kysyä?
Jos vastaus edes yhteen kysymykseen oli kyllä, vieraile Kaukovallassa, virtuaalisella hevosten hautausmaalla, joka ostaa ja ottaa vastaan vituaalihevosia. Kaukovallasta ei myydä hevosia pois joten ne hevoset, jotka Kaukovaltaan saapuvat, eivät lähde Kaukovallasta enää mihinkään muualle. Hautausmaa on tarkoitettu kuolleille hevosille ja niiden muistosivuille. Olemme myös tiiviissä yhteistyössä muutaman virtuaalitallin kanssa, mistä on suurta hyötyä tallin toiminnan suhteen.
Tule ja tutustu, vaikkei tallillasi olisikaan hevosia, jotka kaipaavat elinikäistä majapaikkaa! Kaikki tulevat yhteistyöläiset, ystävät ja linkinvaihtajat, sekä muut ulkopuoliset ovat enemmän kuin tervetulleita tutustumaan Kaukovaltaan.

Nimi: Katri
Kotisivut: http://www.horselover.suntuubi.com/

30.04.2010 14:37
Kävelet metsätietä pitkin ja huomaat maassa kavionjälkiä.Et ole aikaisemmin tinnyt että lähistöllä asuu hevosia,olethan vasta muuttanut.Seuraat jälkiä,ja eteesi avautuu kaunis näkymä,tallipiha.
Kuljeskelet hermostuneesti pihalla etsien tallin omistajaa,sillä haluat tutustua tähän ihanaan paikkaan.Näet nuoren tytön taluttamassa uljasta lusitanoa,ja menet kysymään häneltä neuvoa.
Kysyt,mikä paikan nimi on.Tyttö vastaa sinulle: Horselover-talli.
Kysymyksiä vain pulpahtelee suustasi.Et haluaisi vielä lähteä.Tyttö näyttää missä on toimisto.Menet sisään.Nuori nainen istuu pöydän takana,ja huomaa sinut.Olet hermostunut,mutta nainen vaikuttaa mukavalta.Hän hymyilee sinulle.Hän kysyy:-Hei,kuka sinä olet?Vastaat ja tervehdit häntä.Uskaltaudut kysymään,saisitko hoitaa jotain hevosta,ja nainen suostuu.Olet hermona,koska vanhempasi eivät tiedä tästä.Menet silti naisen mukaan ja hän näyttää sinulle vähän paikkoja.Pian koko talli on sinulle tuttu,vaikka se onkin suuri.Hoitohevoseksesi saat kauniin arabitamman,mutta aikasi ei tänään riitä sen hoitamiseen.Lupasit tulla heti huomenaamulla.Kävelet iloisesti kotiipäin.Et uskonut saavasi tällaista tilaisuutta.

Tervetuloa uuteen virtuaalitalliin nimeltä Horselover!
T: Katri ja kauratuvat

Vastaus:


Nimi: juliana

02.12.2009 15:59
tänne voi nyt pyytää hoitsua tai kirjotella!

Vastaus:

ja mainokset!

©2019 fantasy-virtuaalitalli - suntuubi.com